Bezuljni kompresori za vazduh

Za sve primene u kojima se zahteva 100% čist i nezagađen komprimovani vazduh.

100% komprimovani vazduh bez ulja za zahtevne primene

Primene koje su osetljive na bilo koju vrstu kontaminacije u dovodu komprimovanog vazduha zahtevaju kompresor bez ulja za proizvodnju komprimovanog vazduha. Jasni primeri takvih primena mogu se naći u medicinskoj, stomatološkoj i farmaceutskoj industriji, kao i u industriji hrane i pića. Osim toga, industrije poput hemijske, industrija elektronike, nafte, gasa i tekstila takođe koriste kompresore bez ulja. Takođe, komprimovani vazduh bez ulja je uslov za punjenje PET boca, preradu tekstila i koristi se i na farmama gde se proizvodi mleko.

100% sertifikacija vazduha bez ulja i bez rizika

Komprimovani vazduh bez ulja koji generišu naši kompresori u skladu je sa ISO razredom 0 (klasa nula), tj. ISO 8573-1. To znači da ne postoji rizik od kontaminacije izazvane komprimovanim vazduhom.

Mali prostor i tih način rada

CleanAIR i SpiralAIR sadrže kompaktne kompresore, kojima je potreban mali prostor za postavljanje i delovanje. Štaviše, zbog svojih principa kompresije i “oklopa” , smatraju se tihim u radu.

Niska cena posedovanja

Zbog činjenice da se ulje ne mora menjati i da se ne radi sa otpadom od nafte, ukupni troškovi vlasništva automatski se smanjuju. Kompresori SpiralAIR i VisAIR mogu se prilagoditi različitim zahtevima, a VisAIR radi izotermno.

Vrhunski kvalitet i pouzdanost

Budući da se koriste manje pokretni delovi i samo visokokvalitetni materijali, osiguravamo dugo radno vreme kompresora uz minimalni broj servisnih intervencija.

Bezuljni kompresori za vazduh
Bezuljni kompresori za vazduh
Bezuljni kompresori za vazduh
100% vazduh bez ulja izlazi u susret svim zahtevima

Budući da se tokom procesa komprimovanja ne koristi ulje, logično je da to ne mora biti filtrirano i ne postoji rizik od izbijanja ulja u radu vazdušne linije. U kombinaciji sa odgovarajućim sušenjem i filtriranjem komprimovani vazduh koji proizvodimo možemo se primeniti bilo gde, gde je potreban komprimovanii vazduh čistog kvaliteta!

CleanAIR, VisAIR, SpiralAIR - Tri vrste generisanja vazduha bez ulja

U zavisnosti od potrošnje vazduha, nudimo vam tri načina za stvaranje komprimovanog vazduha bez ulja. Za male primene poput onih kod stomatologa ili u pivarama gde nije potrebna stalna primena, može se koristiti klipni kompresor CleanAIR bez ulja. Srednje primene poput mlečnih robota u poljoprivredi ne troše mnogo vazduha, ali im je često potreban kontinuiran rad. Zbog toga je SpiralAIR idealan izbor u takvim situacijama. Za veće primene koje koriste veću količinu komprimovanog vazduha tokom dužeg vremenskog perioda, izbor VisAIR kompresora nudi savršeno rešenje.

Potreban vam je
novi kompresor? Serviser?

Pozovite nas!