Inteligentni sistem povezivanja

Steknite uvid u radne parametre i status servisa vašeg kompresora pomoću našeg inteligentnog sistema povezivanja. Podaci se prenose i čine dostupnim na korisničkoj platformi.

Povećana pouzdanost

Performanse vaše opreme dostupne su klikom miša.

Bez iznenađenja

Potencijalni problemi se otkrivaju pre nego što dovedu do gubitka u proizvodnji.

Planirani troškovi

Usluga se naručuje pre vremena, čineći troškove transparentnim i dobro isplaniranim.

Brzo vreme odgovora

Pomoću ICONS-a možete u bilo kom trenutku da konsultujete status kompresora na mreži. Ali takođe vam daje direktnu vezu do vašeg distributera opreme.
Može vam savetovati bolje nego ikad do sad i pomoći u sprečavanju prekida rešavanjem problema u ranoj fazi. Poboljšaće se i vaša organizaciona efikasnost.

Izaberite nivo usluge

U zavisnosti od vaših potreba i prioriteta, možete da izaberete nivo uvida koji želite od ICONS-a.

RighTime

RighTime vam daje prijavljivanje na mreži i mesečnu e-poštu sa uslugom. Uvek znajući pravo vreme za servis, možete planirati svoje resurse i troškove, istovremeno vodeći računa da vaš kompresor efikasno radi.

UpTime

Uz UpTime, mašinska upozorenja se prosleđuju kroz e-mejlove i / ili tekstualne poruke, tako da možete preduzeti korektivne mere i izbeći kvar. Sve je u maksimalnom radu uređaja, sa jasnom listom događaja i kontrolnom tablom performansi dostupnosti.

OpTime

Korisnici OpTime-a mogu da nadgledaju iskorišćenje energije svoje instalacije komprimovanog vazduha, kao i zapreminu, pritisak, temperaturu, uz mogućnost prilagođavanja prikaza, grafikona, izveštaja, obaveštenja o alarmima i referentne vrednosti kWh po potrošenom novcu ili ušteđenom u određenom vremenskom periodu.

ICONS upozorenje (alert)

ICONS Alert je nova aplikacija koja obaveštenja o događajima mašina prosleđuje na telefone. Zahvaljujući ICONS Alert, dobijate dinamičnu i brzu isporuku poruka putem Push-a, SMS-a ili glasa; povećana pokrivenost i mogućnost čuvanja istorije događaja. Korisnici UpTime i OpTime mogu imati koristi od toga. Jednostavno instaliranje i korišćenje, ICONS Alert se može preuzeti u App Store i Google Play za Android uređaje.

Potreban vam je
novi kompresor? Serviser?

Pozovite nas!