Maksimalno iskoristite svoj sistem komprimovanog vazduha

Najbolji partner odličanom kompresoru je brz i fleksibilan sistem cevovoda dizajniran za minimalan gubitak pritiska i maksimalnu energetsku efikasnost.

Brza instalacija

Zahvaljujući pametnom dizajnu i materijalima male težine, AIRnet se može instalirati 85% brže od konvencionalnih sistema cevovoda.

Jedan instalater

AIRnet cevi i fitinge u samo nekoliko koraka sastavlja jedan instalater, bez potrebe za teškim mašinama.

10 godina garancije

Izuzetno izdržljivi i bez korozije, AIRnet aluminijumske cevi i fitingi dobijate sa 10-godišnjom garancijom.

ISO 8573-1 sertifikacija klase O

AIRnet sistem ne dodaje uljnu paru u sistem komprimovanog vazduha,a usisni vazduh mora da ispunjava zahteve klase 0

Kvalitetna cevna rešenja
Cevovodi savršeno prilagođeni vašoj postavci komprimovanog vazduha

AIRnet je vrhunsko rešenje za optimizaciju vašeg sistema komprimovanog vazduha. Omogućava jednostavno dimenzionisanje, planiranje i ugradnju mreže cevovoda, savršeno prilagođenih vašim potrebama. Lagani materijali i fleksibilan dizajn smanjuju troškove instalacije i održavanja. AIRnet je sigurna i pouzdana opcija i najbolji izbor za ulaganje koji možete napraviti.

Optimalna efikasnost i performanse

AIRnet je dizajniran za minimalan gubitak pritiska i maksimalnu energetsku efikasnost. Aluminijumske AIRnet cevi i korozijske veze bez korozije smanjuju trenje, obezbeđujući nesmetan protok kroz mrežu.

Maksimalna fleksibilnost

AIRnet cevi i fitingi mogu se povezati na bilo koju postojeću cevnu mrežu. Zahvaljujući širokom spektru zamenljivih i ponovnih komponenata, može se lako modifikovati kako bi se prilagodio proširenjima ili promenama kapaciteta. To čini AIRnet rešenjem orijentisanim ka budućnosti koje nudi maksimalnu fleksibilnost uz najniže troškove.

NOVI cevni sistem od nerđajućeg čelika

Misija AIRnet-a je pružanje rešenja za distribuciju po sistemu ključ u ruke “od stvaranja do mesta upotrebe“ našim kupcima. Imajući na umu stroge zahteve različitih industrija, AIRnet nerđajući čelik osigurava 100% usaglašenost sa najvišim standardima kvaliteta. Novu armaturu odlikuje nerđajući čelik, a montaža se vrši pomoću sistema za presovanje.

Pribor za upotrebu

Cilj ove opreme je da obezbedi najveću efikasnost distributivne mreže, da zaštiti opremu koja se nalazi nizvodno i da dopuni performanse opreme za komprimovani vazduh. Pribor se odnosi na namotaj creva, automatske odvode, regulatore, pneumatski vazdušni pištolj, univerzalne spojnice za brzo otpuštanje, filter i regulator sa ili bez maziva, spiralna creva, fleksibilno gumeno crevo, pu crevo.

Potreban vam je
novi kompresor? Serviser?

Pozovite nas!