Ceccato kompresori vazduha

- saznajte više o našem brendu i vrednostima

Već 80 godina donosimo inovacije u oblast komprimovanog vazduha.

Naš razvoj kroz vreme pokazuje konstantnu prisutnost tehnoloških inovacija.

Prisutni smo u više u 40 zemalja, preko mreže distributera koji pomažu u povećanju produktivnosti i zadovoljstva krajnjih korisnika, a sve to zahvaljujući Ceccato tehnologiji - pouzdanošću, jednostavnosti upotrebe i vrhunskoj tehnologiji.

Ceccato kompresori

Prisutni smo u mnogim sektorima

Kreiramo i isporučujemo proizvode lake za upotrebu i primljenljive u svim granama kojima je potreban komprimovani vazduh: automobilskoj industriji, različitim proizvodnjama kao što su industrije hrane, pića, pakovanja i mnoge druge.

Sarađujemo samo sa visoko pouzdanim partnerima kako bismo našim korisnicima omogućili kontinuiranu i blagovremenu uslugu.

Ceccato kompresori

Široki spektar proizvoda i pouzdana tehnologija

Kao odgovor na velike promene na tržištu, kreirali smo široku ponudu vijačnih i klipnih kompresora, sušača, drugih proizvoda za tretmane vazduha, kao i pneumatsku opremu.

Naši proizvodi rezultat su velike posvećenosti našim korisnicima, strasti za poslom kojim se bavimo, ali i sinergije našeg kerativnog tima, proizvodnje i marketing sektora.

Naš cilj je stvaranje moderne tehnologije sa fokusom na jednostavnosti, što je opisano i kroz naš moto “Tehnologija kojoj verujete”.

Ceccato kompresori

Potreban vam je
novi kompresor? Serviser?

Pozovite nas!