Originalna maziva za kompresore

Izbegavajte oštećenja i prevremeno habanje, održavajte kvalitet vazduha i oslanjajte se na optimalne performanse: koristite originalna maziva za kompresore.

Originalna maziva za kompresore imaju jedinstvenu formulu dizajniranu za optimalne performanse, maksimalizujući životni vek kompresora i držeći operativne troškove na minimumu.

Optimalne performanse

Prilagođeno za vaše operativne potrebe.

Savršen balans

Sa svim pravim aditivima

Smanjenje troškova

Minimalno habanje, maksimalno vreme trajanja.

Maziva za kompresore
Maziva za kompresore
Maziva koja štite vaš kompresor

Originalna maziva su mešavina ulja i aditiva, pomešanih i uravnoteženih za optimalnu efikasnost. Na osnovu opsežnog znanja o istraživanju, razvoju i kompresorima, obezbeđuju optimalno podmazivanje i hlađenje i štite od prevremenog habanja i korozije. Osim toga, originalna maziva su veoma isplativa investicija.

Originalna maziva za kvalitet vazduha

Upotreba neoriginalnog ulja može imati mnogo neželjenih efekata: oksidaciju, stvaranje mulja, stvaranje pene ... To može prouzrokovati prerano habanje, pokvariti kvalitet vazduha i čak naneti ozbiljnu štetu vašem kompresoru. Rezultat su kvarovi, troškovi popravki i pauze u proizvodnju.

Maziva prilagođena vašoj industriji

Originalna maziva se ne zasnivaju samo na radnom vremenu ili tipu mašina. Originalna maziva su podrška pri blagim, zahtevnim i vrlo zahtevnim uslovima rada. Dostupna su posebna maziva za industriju poput prehrambene i farmaceutske. Za optimalne performanse odaberite pravo mazivo u skladu sa vašim specifičnim operativnim profilom.

Potreban vam je
novi kompresor? Serviser?

Pozovite nas!