Originalni delovi za kompresore

Samo originalni delovi su dizajnirani posebno za vaš kompresor, vodeći računa da on radi kako treba.

Da biste održali svoj vazdušni kompresor i pripadajući pribor u optimalnom stanju, poverite se originalnim delovima i servisu. Originalni delovi nude isti kvalitet kao i originalna oprema, a profesionalnu uslugu obavljaju obučeni profesionalci.

Ušteda troškova

Preuzimanje rizika sa generičkim delovima povećaće vaše ukupne troškove. Koristite originalne delove - uštedite novac!

Originalnost

Delove koje je dizajnirao, proizveo i kvalifikovao proizvođač kompresora, a ugradili fabrički obučeni stručnjaci.

Produženi vek trajanja

Originalni delovi i servisi osiguravaju energetsku efikasnost, pouzdanost i performanse koje očekujete od kompresora.

Otkrijte zašto su originalni delovi bolji od generičkih (pustite video iznad)

Ceccato original delovi
Desetogodišnja isporuka delova

Desetogodišnja isporuka delova

Da bi se postigle najbolje performanse kompresora i maksimalan vek trajanja, ključne su dve stvari: redovno preventivno održavanje i upotreba originalnih delova. Originalni delovi su dizajnirani za vašu opremu, tako da su u potpunosti prilagođeni. Sa originalnim delovima i servisnim mašinama mašine rade bolje, duže i pouzdanije, uz minimalizovan rizik ili kvarove. Svi proizvođači opreme dužni su da isporučuju pripadajuće rezervne delove najmanje 10 godina nakon poslednjeg dana proizvodnje asortimana. Garantni servis se može zatražiti samo u slučaju redovnog održavanja kompresora pomoću originalnih delova.

Originalna maziva za kompresore

Uprkos širokoj ponudi lubrikanata, nudimo originalne lubrikante za vijčane i klipne kompresore. Savršeno podmazivanje znači veće performanse, niže troškove i manje šanse za kvar.

Pročitaj više

Originalni filteri i separatori

Originalni filtri i separatori održavaju integritet vaše opreme netaknutim, štiteći je od prevremenog habanja i kvara. Kvalitetna filtracija i odvajanje povećavaju životni vek komponenata i kvalitet vazduha.

Pročitaj više

Linijski filteri

Naš asortiman linijskih filtera osigurava visoku izlaznu filtraciju i savršen čist vazduh. Kao i kod svih vrsta filtera, elementi se vremenom zasićuju. Da bi se osigurao izlaz čistog vazduha...

Pročitaj više

Servisni setovi za kompresore

Nudimo servisne pakete za klipne i vijčane kompresore. Ovi servisni kompleti sadrže sve originalne delove koji su vam potrebni za servisiranje vaše opreme. Servisni paketi imaju mnoge finansijske prednosti.

Pročitaj više

Kompleti za tretman kondenzata

Filteri u tretmanu kondenzata FOD zasićuju se tokom vremena. Leti je vreme zasićenja kraće nego zimi kada je u vazduhu manje vlage. Nudimo tri vrste servisnih kompleta za lako održavanje vašeg separatora ulja i vode...

Kompleti za adsorpciono sušenje

U slučaju da u vašoj instalaciji za komprimovani vazduh postoji adsorpcioni sušač, imajte na umu da filteri i sušač unutra treba redovno zamenjivati kako bi se održao ispravan stepen adsorpcije i filtracije.

AIRnet cevovodi

Naše brzo, lako i pouzdano rešenje cevovoda podržava operativnu izvrsnost vašeg sistema komprimovanog vazduha.

Pročitaj više

Potreban vam je
novi kompresor? Serviser?

Pozovite nas!